søndag den 17. juni 2012

Hvem er hvem?


Hvis du ikke er helt klar på, hvem Tata eller Mama Besa er, så følger her en kort introduktion til nogle af "nøglepersonerne" i vandprojektet.



Tata Kyoloba
37 år. Ansvarlig for electriciteten i de to vandprojekter, som er lavet indtil nu i området (Mununu og Mulungwishi). Han er oplært af Anders Flinck til at kunne lave de nødvendige reperationer.






Alfred Kabamba Mwandwe
42 år. Sygeplejerske, der reelt fungerer som områdets doktor. Han stiller både diagnoser og opererer, hvis nødvendigt. Tager også ud på sygebesøg, hvis nogle er for dårlige til selv at komme ind.












Mama Besa
60-årig kvinde, som passer gæstehuset på missionsstationen i Mulungwishi, tæt på Lukunki. Hun sørger for mad og drikke, vasker op og vasker tøj. Hun blev forladt af sin mand for godt 15 år siden og sørger i dag selv for sine otte store og voksne børn.




Jaques Mulundu
43 år, chauffør og ansvarlig for, at vandledningerne ikke stopper til eller lækker for meget. Gift med skolens engelsklærer, Lucie.






Philippe Mwembo
Congolesisk skoleinspektør med det største netværk i Lukunki og omegn. Rolig, fornuftig og praktisk orienteret er den 61-årige mand garant for, at tingene bliver gjort pålideligt. Drømmer om en aktiv karriere som politiker. Hans kone driver en  købmandsbutik fra baggården i hjemmet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar