lørdag den 28. juli 2012

Fredag den 26. Juli


Så er vi atter ved tasterne. Dagene går hurtigt og der sker nye ting hver dag.
Søndag kom folkene fra jernbaneselskabet og tilsluttede transformatoren til jernbanen. En vigtig brik i puslespillet faldt dermed på plads. Arbejdet med de 80 meter rørføring over et flodleje i Lukunki skrider fint fremad. Der er ved at blive lagt en sidste hånd på de 8 støbte fundamenter til understøttelse af 8-10 lange stålrør, hvori vandledningerne til to af linjerne skal føres. Den ene rørføring under vejen er klar. En lille del af vandrørene er blevet tryktestet. Ved tårnet er der arbejdet med rørføring og manifold. Antallet af arbejdsdage skrumper og der er stadig en del at få styr på.

Sideløbende med arbejdet i Lukunki har Niels hygget sig i den nye kabine ved vandtårnet i Mulungwishi. Her har han opsat ny styringsenhed til pumpen i den nye brønd. Hastigheden for vandtilførslen har krævet lidt finjustering, men nu kører det fint.

Hold 2 har haft de to første swahili-lektioner. Når der graves i Lukunki sammen med børnene, har vi rig mulighed for at øve os. Kazi muzuri (godt arbejde) bliver flittigt brugt. Der bliver både svedt og grinet under arbejdet med skovle og hakker. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar