mandag den 16. juli 2012

Pizza og Gris

Tirsdag den 10. juli

Det er stadig mørkt, når vi står op. Det er svært at vende sig til. Omvendt bliver det tidligt mørkt og det er derfor ikke problematisk at gå tidligt i seng. Vi sover nok i gennemsnit mere hernede, end vi gør derhjemme. Og søvn skal der til, når den står på gravearbejde fra 7-12 hver dag. I dag gik vi igang med en ny linje. Der er fire i alt og dette er den 3. Så der er ikke så forfærdelig langt igen, i sær ikke, hvis der også skal være lidt til hold to.




Henne ved vandtårnet har der også været gang i den. Plateauet blev i dag hevet op i den ene side, og det ser rigtig godt ud. Christian og John skiftes til at hoppe i selen og har hænge langt  ude over siden og udført vanskelige manøvre. Dette skaber en vis spænding blandt tilskuerne. Generelt går det efter chef Flincks mening rigtig godt. Vi er rigtig fint med, og transformeren er ankommet til Lubumbashi nu, hvilket ellers var lidt spændende, om den kunne nå at blive transporteret fra Cape Town inden vi var tilbage i Danmark. Sjakket, der har arbejdet om eftermiddagen på vandtårnet, kom tidligt hjem, da der ikke var mere benzin på generatoren og der derfor ikke kunne svejses mere den dag.

Aftenens menu var lækker pizza fra Mama Besa - denne gang med kødsovs, fordi der var en rest tilbage fra lørdagens menu.

Anders og Christian holdt et aftenmøde med fodbold-Jaques og Borian (Mama Besas søn, der også spiller fodbold) til et turneringsplanlægningsmøde. Østerbro IF har sponseret et sæt spillertøj, 5 bolde og nogle gamle fodboldstøvler.  Det er de gamle støvler, der er i højeste kurs, og således også dem, der er turneringens hovedpræmie, sammen med den fine pokal - naturligvis.


Aftenhyggen blev rundet af med et meget intenst spil kastegris – se billedet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar